2018 Yılı Burçlar

İlk devresini geride bıraktığımız 2018 yılında ikinci devrenin de ilk iki ayını geçirdik. En önemli gezegensel hareketlerin olduğu bu günlerde hangi burç nasıl etkilenecek biraz bahsetmek istiyoruz.

2018 yılı burçlar için oldukça farklı bir yıl. Gecikmeler ani değişiklikler bu yıl içinde meydana geldi. Güneşin aslan burcuna geçtiği bugünlerde gezmek, seyahat etmek, çocuklarla vakit geçirmek, kurslara katılmak ya da hobilerle ilgilenmek söz konusu olacak. Annelik babalık yapmak ve çocuklarla vakit geçirmek için en uygun dönemdir.

Bu yılın geri kalanında burcunuzu neler bekliyor, nelerden etkileneceksiniz ve hangi öngörüler yaşanıyor merak ediyorsanız yıllık burç yorumları için yazımıza devam edebilirsiniz.



Burçlara Göre Yıllık Yorumlar

Bu yıl Koç burçları iş ve kariyere odaklandı. Yılın ikinci yarısında da sorumluluklardan kaçınmayacak olan Koç burçları kendinizi kabullendirmeyi başarabilecek. Maddi anlamda birçok fırsatla karşılacağınız dönemde, sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanız gerekir. Önemli karar vereceğiniz ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Boğalar için dillerini tutmaları gereken bir süreç başlıyor. Uzaktaki akrabalara karşı sorumluluklara dikkat edilmeli. Ben oldum delisi olmanız ise var olan şeyleri de kaybetmenize neden olabilir. Bakış açınızı genişlettiğinizde hem duygusal hayatınız hem de maddi hayatınız çok iyi olacak.

İkizler miras alanında fırsatlar ve sorumluluklar üstlenecekler. Borç alıp vermemek yeterli bir önlem olacak. Elinizdeki parayı iyi değerlendirmeniz gerekecek. Ağustos itibariyle sevgi gösterme fırsatı bulacağınız aile daha iyi ilişkilere gireceksiniz. Gezip eğlenmek yeni fırsatlar elde etme şansınız yüksek olacak.

Yengeçler yeni insanlarla tanışıp evlilik kararı alabilir. Ancak düşünülerek adım atılması gerekiyor. Çocuk sahibi olmak için ağustos ayı çok ideal bir dönem olacak. 11 ağustos güneş tutulması elinize para geçmesini sağlayabilir.

Aslan burçları söz konusu olduğunda emlak alıp satma konusunda karlı işler yapılacağını görüyoruz. Ev ve miras işleri önem kazanıyor. Kasım ayına kadar emlak konularında başarılı olacaksınız. Aile ilişkilerinde daha sıcak ve samimi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak burçları bu yılın ikinci devresinden itibaren sanatsal işlerde başarıya ulaşacak. Bekarlar kendilerinden büyük kişilere ilgi duyabilir. Jüpiter başak burçlarına bir takım şanslar ve fırsatlar sunacak. Bunları iyi değerlendirmeleri gerekecek.

Terazi burçları ev ve aile hayatına yönelik gelişmeler yaşayacak. Toprakla bağlantılı işlerde gelişmeler yaşanacak. Ev almak ve yatırım yapmak için bu yıl her zamankinden daha önemli olacak. Bu yüzden dikkatli karar vermeniz ve işin ucunu görerek hareket etmenizde yarar var.

Akrepler kimin ne olduğunu görecekler ve herkes akreplerin ne olduğunu görecek. Eksik bir alan varsa tamamlanacak ama sınırları zorlamayın. Kasıma kadar aile ilişkileri açısından şanslı bir dönemde olacaksınız.

Yaylar burcu olanlar ise neşe ve bolluk içinde yaşayacaklar. Sahip oldukları her şeyi sorgulayacak olan yaylar farklı kararlar alabilir. Özellikle sağlık konusunda sinir ve strese ilgili olan durumlara dikkat edilmesi gerekiyor.

Oğlak burçları bu dönemde sadakatsizliğe meyilli olabilirler. İş fırsatları ve teklifler yüzünüzü güldürebilir. Ancak evliler için gelecek planı yapmaya hazır olmaları gereken bir süreç söz konusu.

Kovalar kariyer açısından çok konuşulacakları bir döneme giriyorlar. Bazı şeyleri akışına bırakmanın keyfini yaşayabileceğiniz ve eğitim konusunda başarılı çalışmalar yapabileceğiniz süreçler yaşayabilirsiniz. 2018 ikinci yarısı burçlara beklemeler veriyor ama size verdiği beklemeler işe yarayacak.

Balık burçları ise aşk hayatlarında uzun süredir aradıkları beklentileri elde edecekler. Çocuk sahibi olmak, ticari konularda fırsatlarla karşılaşmak söz konusu olduğunda balık burçları başarılı sonuçlar alacak. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar