Astroloji 2018

Vedik ve Zodyak astrolojisinde 2018 yılı gelişmeleri oldukça dikkat çekici olaylara şahit oldu. Tutulmalar ve gezegenlerin hareketleri her burçta çeşitli etkiler yarattı.

Özellikle Merkür retrosu ve tutulmaların etkisiyle dikkat çekici gelişmeler yaşanırken bazı burçlar keskin yer değişiklikleri ve farklı şehirlere ya da ülkelere göç etme durumuyla karşılaştılar. Biz u yazımızla astroloji 2018 yorumlarını Hint astrolojisini dikkate alarak yorumladık. Vedic astroloji olarak bilinen bu yöntemde yükselen burç ve ay burcu dikkate alınarak yorumları okumanızı tavsiye ediyoruz. Kendi güneş burcunuzun yorumları size öngörü alanında net sonuç vermeyecektir. Bu yüzden yükselen burcunuz ve ay burcunuz üzerinden yorum okumanız uygun olacaktır.

Tarihi 5 bin evveline dayanan Hint astrolojisi yükselen burcun ve ay burcunun hesaplanmasıyla kişinin ruhsal gerileme ve ilerlemelerine işaret eder. Dolayısıyla yorumlar oldukça farklı ve isabetli olabilir.



Hint Astrolojisi 2018

Yükselen burç ve ay burcunuza göre 2018 yılının ikinci yarısından itibaren Hint astrolojisi 2018 yorumları için beklenen gelişmeler şu şekilde sıralanabilir.

Koç burçları kişisel ilişkiler açısından oldukça zorlayıcı zamanlar geçirecek. Kendileri gibi sevgili adayları seçmeleri söz konusu olacak. Enerji açısından yüksek olsalar bile yine parayı kendilerine çekecekleri bir yıl geçirecekler.
Boğalar sabır ve bekleyişlerinin mükafatını alacaklar. Maddi konularda başarılı gelişmeler yapacaklar ama aşırı iyimserliliğe kapılmamak gerekiyor. Eşlerinden kaynaklanan maddi gelişmeleri elde etmeleri mümkün olacak.
İkizler aşk ve sevgili ilişkileri konusunda tam olarak memnun olmasalar da birileri onları destekleyeceği için maddi açıdan rahat olacaklar. Yeni ilişkilere yılın ikinci yarısında kapılmamaları gerekiyor.
Yengeçler oldukları gibi görünmek konusunda başarılı olmayabilirler. Ama maddi açıdan dört dörtlük bir yıl olacağının garantisi veriliyor. Beklenmedik kazançlar gelebilir.
Aslan burçları gıda sektörünü ilgilendiren işler yapabilecekleri bu yıl maddi açıdan başarıya ulaşabilir ama manevi açıdan ilişkiler konusunda sorun yaşayabilirler.
Başaklar parasal açıdan mantıklı ve ticari davranmaları durumunda ayakları sağlam yere basan bir politika belirleyebilirler. Hatrı sayılı paralar kazanılması mümkün olabilir.
Teraziler ikili ilişkilerde aceleci davranmazlarsa başarılı olabilirler. Özellikle her şeyleri yerinde olan bu kişilerin maddi açıdan rakiplerini saf dışı bırakacak gelişmeler yaşaması mümkün.
Akrepler boşboğaz olmazsa başarı elde edebilecekleri gelişmeler yaşayabilir. Özellikle alacakları varsa bu yöntemle unuttukları paralarını geri kazanma şansı elde edebilirler.
Yay burçları aile ve çevreleriyle ticari kazançlar elde edebilir. Rekabet onlara para ve kazanç getirecektir. İkili ilişkilerde sadakatsizlik sorunuyla karşılaşmanız olmasıdır.
Oğlak burçları bu yıl zor da olsa para kazanabilecek. Gönül ilikilerinde ise kendilerinden yaşlı olan kişilere eğilim göstermek söz konusu olabilir.
Uranüsün etkileriyle yeni keşifler yapma aruzu söz konusu olacak. Ama kovalar bu yıl arka planda kalmak istemeyecekler.
Balıklar ise kendilerine travma yaşatmış eski sevgilileriyle karşılaşabilirler. Aşk ve ilişkilerde sezgilerle hareket edilebilir.

2018 Vedic burçları yine yükselen etkilerinizle yorumlayarak değerlendirmeniz söz konusu olacak. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar